Een greep uit onze nieuwe lentecollectie

Een nieuw seizoen vraagt om een update van je kleerkast. Berg je wollen truien en dikke sokken op, snuister door onze collectie en laat je oog vallen op één van de frisse lentelooks. Van trendy blazers tot duurzame materialen: Kleding Kleske zorgt voor een onberispelijke outfit, zodat jij de modebal nooit mis slaat! Een klein voorsmaakje uit ons assortiment …

Modieus maatwerk op de grote dag

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Proficiat! Op de mooiste dag van je leven wil je stralen in een piekfijn maatpak. Bij Kleske ben je aan het juiste adres voor elegante trouwkostuums met een betaalbaar prijsetiket. Onze naaisters buigen zich gratis over de retouches, zodat jouw outfit zit als gegoten!

Vesten voor elke gelegenheid

Een vest is een must-have in elke kleerkast. Deze toffe blazers met print kunnen zowel casual, als klassiek gedragen worden. Best of both worlds!

Looks met linnen

Dit seizoen verwelkomen we linnen in onze kledingrekken. Van vesten, over hemden, tot broeken: dit natuurlijke materiaal combineert stijl met comfort en voelt enorm aangenaam bij zomers temperaturen. Een vleugje Ibiza in je garderobe!

De trendkleuren van het moment

Komende zomer zullen we vooral wit en beige in het straatbeeld spotten. Tijdloze tinten die ons meteen in zonnige sferen brengen. Liever wat meer kleur in je kast? Combineer gerust met muntgroen, oker of roest. Zo creëer je een zachte, maar mannelijke look.

Overshirts: een stoer extra laagje

Ben je helemaal mee met de laatste nieuwigheden op modevlak? Dan mag een overhemd niet ontbreken in je kleerkast. Dit kledingstuk draag je losjes over een T-shirt of trui. Perfect om het tussenseizoen te overbruggen!


Benieuwd naar de rest van onze lentecollectie? Hemden, T-shirts, schoenen, hoeden … Onze winkel is goedgevuld met smaakvolle outfits voor elke man, voor elke leeftijd, voor elke gelegenheid ... Spring gerust binnen om ze zelf te ontdekken!

Een greep uit onze nieuwe lentecollectie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x