5 leuke looks uit onze herfstcollectie

Klaar voor het najaar? Herenkleding Kleske alvast wel, want een nieuw seizoen vraagt om een upgrade van je kleerkast. Wij zijn alvast voorbereid op het vallen van de bladeren en de frissere dagen. Stoer, comfy, tijdloos en casual chic? Snuggle up en ontdek de mooiste looks uit onze herfstcollectie!

Look 1 | Cool en casual 

Voor faux-fur winterjassen is het nog wat vroeg, maar scoren doe je dit tussenseizoen met een stoere vest. Combineer hem gerust met een toffe jeans voor een alledaagse look!

Look 2 | Heerlijke herfsttinten 

 

Prachtige herfstkleuren voeren de boventoon in deze fraaie outfit. Dieprood, lichtbruin, gezellig grijs … Goed voor een instant herfstgevoel!

Look 3 | Streepje zon in je kleerkast 

Het najaar kan soms grauw lijken, maar daarom moet jij geen grijze muis zijn. Deze okergele pull brengt – letterlijk – wat kleur in je dag. Time to shine!

Look 4 | A touch of teddy 

Een donkere herfstdag met een stevig windje? Geen probleem! Deze mooie jas met zachte voering houdt je heerlijk warm. De bleke jeans maakt het plaatje helemaal compleet.

Look 5 | Klassiek met een twist 

Een geklede vest is een blijver in de herfstcollectie. Saai of stijf? Integendeel! Het subtiele ruitjespatroon zorgt voor een eigentijdse touch. Combineer met jeans voor een casual look.

Wil je onze herfstcollectie met eigen ogen bewonderen? Je dressing opfleuren met de laatste modetrends? Breng gerust een bezoek aan onze winkel!

5 leuke looks uit onze herfstcollectie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x