5 vadercadeaus voor elke papa

Jouw papa is de beste papa ter wereld! Maar zweert hij bij een comfortabele jeans? Of komt hij de deur niet uit zonder flitsend accessoire? Bij Kleding Kleske vind je voor iedere man wat wils. Van een vrolijk hemdje tot stoere sneakers: jouw vaderdagcadeau is altijd een schot in de roos! 

Voor de casual papa

Verras jouw papa met deze alledaagse outfit met een trendy twist. Vlotjes, maar toch modieus. Het leuke hoedje maakt de combinatie helemaal compleet!

Voor de sportieve papa

Comfort is key voor deze stoere vader! Een frisse T-shirt, een leuke short en – uiteraard – makkelijke ‘sloefkes’. What more do you need?

Voor de hippe papa

Zit jouw papa niet verlegen om een fashion statement? Super! Een hip hoedje en een flitsend hemdje: met deze eigentijdse outfit geeft hij zelfs Jani het nakijken.

Voor de stijlvolle papa

Jouw papa is altijd tot in de puntjes gekleed. Dan valt deze outfit met zachte aardetinten zeker in de smaak. Alles matcht tot in het kleinste detail!

Voor de klassieke papa

Less is more voor sommige papa’s. Een geklede bermuda, lederen schoenen en een mooie cardigan zorgen voor een heerlijk tijdloze outfit. Perfect voor elke gelegenheid!

Benieuwd naar meer leuke items?

5 vadercadeaus voor elke papa

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x